Slogan ChristenUnie Lopik: Stabiel, Betrokken, ChristenUnie

maandag 15 februari 2010

Wellicht heeft u de slogan al op diverse verkiezingsborden in onze gemeenten zien staan: Stabiel, Betrokken, ChristenUnie. Hieronder leggen wij u uit wat wij hiermee bedoelen.

Stabiel
De ChristenUnie is een betrouwbare partij, die graag verantwoordelijkheid neemt en stabiliteit brengt (in bestuur - lokaal, provinciaal en landelijk - en samenleving), juist in tijden van crisis.
De ChristenUnie gaat niet mee met hypes en kiest niet voor de gemakkelijke korte termijn-oplossingen, maar zet zich in voor rechtvaardig, duurzaam lange termijn-beleid.
De ChristenUnie bestaat 10 jaar. In die 10 jaar is zij gegroeid, onder meer in aantallen raadsleden, statenleden en wethouders, en is zij voor het eerst toegetreden tot provinciale colleges (7 van de 12!) en tot de landelijke regering. Zij is daardoor invloedrijker geworden. In dat alles is de ChristenUnie zichzelf gebleven.

Betrokken
De ChristenUnie is een christelijk-sociale partij die dicht bij mensen wil staan, zich voor hen wil inzetten en gericht is op samen werken. Niet voor niets was de vorige slogan Voor elkaar (gemeenteraadsverkiezingen 2006). Wij hebben oog voor elkaar en vooral voor wat kwetsbaar is. De ChristenUnie zet zich in voor een dienstbare overheid met integere politici en een dienstbare samenleving met vitale maatschappelijke organisaties en stabiele gezinnen.

De ChristenUnie is een stabiele partij van betrokken christenen.

« Terug

Reacties op 'Slogan ChristenUnie Lopik: Stabiel, Betrokken, ChristenUnie'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.